Over Stof-vol-lof

Stof-vol-lof is sinds 1/9/2015 de webwinkel van Indra Dekker. Indra woont in Mol met haar partner Jim en haar tienerdochter Zaïna die alsook een passie voor mode heeft en een opleiding creatie volgt. Indra schippert nog dagelijks tussen haar klas op school en haar stoffenzolder thuis.

Haar liefde voor stoffen is ontstaan toen ze in 2011 de opleiding moderealisatie is gaan volgen in de avondschool CVO EduKempen te Mol. Sindsdien ging ze voor haar projecten steeds op zoek naar trendy modestoffen die blijkbaar ook bij haar collega’s in de smaak vielen. Zo is bij Indra het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen met modestoffen, etc.

Stof-vol-lof is geen traditionele webwinkel maar eveneens een site om je te laten inspireren.

Zo zal je regelmatig een moodboard zien verschijnen met een collage die bestaat uit foto’s en uitleg van modetrends die ze heeft gespot , en – in dit geval ook – stoffen daaraan gerelateerd uit haar collectie die ze verkoopt. Het geheel wordt gepresenteerd op een zodanige manier dat je in één oogopslag een idee krijgt van de stijl of sfeer die ze wil bekomen om jou te inspireren.

De inkoop gebeurt via groothandelaars die kwaliteitszorg hoog in het vaandel dragen. Het stoffenaanbod is eerder kleinschalig maar uniek en met liefde uitgekozen. De collectie zal geregeld vernieuwd worden.

Ook staat Indra als leerkracht volledig achter het uniek concept van ‘Dress your doll.’ Deze wil jonge mensen, geboren in het digitale tijdperk, weer het plezier en de mogelijkheden laten ontdekken van een lapje stof, schaar, naald en garen. Ze gelooft ook in het educatieve component ervan en vindt dat die producten op een speelse en uitdagende manier enkele vaardigheden kunnen bevorderen. Denk aan creativiteit, geduld, fijne motoriek en oog-handcoördinatie.

GET INSPIRED !

 

KID-SNIT

het creatieve kinderfestijn

(zie rubriek kinderfeestjes)