MERKSTOFFEN

 

Hilco

In de collectie van Hilco vind je exclusieve modestoffen voor dames. Hilco presenteert 2 maal per jaar (oktober en maart) haar modestoffen voor dames in een bijlage van de Knipmode waarin je trendmodellen kan bekijken gemaakt met Hilco stoffen.

Hilco heeft ook vrolijke kinderstoffen die hoofdzakelijk zijn samengesteld uit natuurlijke materialen om een voor kinderen zo hoog mogelijk draagcomfort te creëren. Tevens presenteert Hilco haar kinderstoffen collectie ook 2 maal per jaar in een Knippie-idee special. Een bijlage waarin kinderen trendy kledij tonen gemaakt met alleen Hilco stoffen.

 

Toptex

Toptex is een zeer aparte damesstoffencollectie die veel publiciteit krijgt in diverse modebladen. Deze collectie onderscheidt zich door exclusiviteit en kwaliteit.

 

Hamburger Liebe

De Hamburger Liebe collectie is exclusief ontwikkeld voor Hilco door Suzanne Firmenich. Deze kinderstoffen collectie bestaat uit bijzonder mooie katoenen en tricot stofjes met coole en kleurrijke prints. Alle kleuren van de verschillende dessins zijn mooi op elkaar afgestemd waardoor je de stoffen prachtig kan combineren met elkaar. Deze hoogwaardige stoffen van Europese oorsprong zijn allemaal Oeko-Tex standaard 100 gecertificeerd.

 

Editex

In de collectie van Editex vind je gegarandeerd de stoffen om elk modeseizoen opnieuw ‘creatief’ te scoren. Deze collectie van stoffen is er telkens weer een waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staan!

 

KID-SNIT

het creatieve kinderfestijn

(zie rubriek kinderfeestjes)